// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Van de voorzitter

Van de Voorzitter

DSCF8347

Het waren drukke weken voor de club! Veel nieuwe lopers en loopsters die het bij ons willen proberen. En meestal blijven ze en worden ze lid.  Daarnaast natuurlijk Arno’s goedbezochte dauwtraptraining op Hemelvaartsdag (hoe zou het met de wandelmevrouw zijn die heel ijverig alle neergezette hoedjes van Arno heeft verzameld en bijna trots aan ons overhandigde, vlak voordat we aan die route wilden beginnen?). Daarna de speciale estafettetraining in het kader van de ‘Den Helder Maastrichtloop’, en natuurlijk de geweldige ‘Den Helder-Maastrichtloop’ zelf. We hebben met Loopgroep03 maar liefst € 3100,= bij elkaar gesprokkeld voor het goede doel (Mappa Mondo huizen en stichting Kika). Het ging supergoed: een prima sfeer, mooi weer , geen blessures en geen enkele keer verkeerd gelopen (dankzij de deskundige fietsers Nadia en Christine!).

Maar net bekomen van al dat moois het trail/kampeerweekend voor de Vaalserbergtrail. Mooi clubuitje voor volgend jaar?
We zijn begonnen met het zomerseizoen en de vakanties zijn weer in aantocht. We streven ernaar om alle trainingen gewoon door te laten gaan. Het kan wel zijn dat de dinsdag- en zaterdagtrainingen met gecombineerde groepen plaatsvinden. Zorg bij warm weer voor water en, ook niet onbelangrijk, controleer elkaar na de training op teken.

Tot slot wens ik iedereen een heerlijke zomervakantie toe. Vergeet je loopschoenen niet en maak een mooie foto van jezelf in het 03-shirt en/of met de 03- beker. Misschien leuk voor de volgende nieuwsbrief!

Tom

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Beveiligingscontrole * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Categorieën

Archief

Loopgroep '03

Hogerwoerdstraat 19
2023 VA Haarlem
Tel. 023 -5275765

Bank: ABN AMRO
Iban: NL46ABNA0624195120 Vereniging Loopgroep03 Haarlem

Volg ons

Voor leden

Leden kunnen hier inloggen om de activiteiten te kunnen bekijken van andere leden en om berichten te kunnen uitwisselen.Inloggen