// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Finish

Finish

finish2

We nemen ook weer deze gelegenheid te baat om een aantal lopers uit te zwaaien. Eugene is gefinished wegens gezinsdruk. Twee hardlopende jonge ouders in één gezin bleek te veel. Bovendien was zijn blessure ernstiger dan die van Astrid. We zien hem vast nog wel terug. Jane gaat terug naar haar moederstad, Boston, waar de marathon op haar wacht. Lilian heeft lang getwijfeld, maar het gezinsleven in Amsterdam heeft uiteindelijk gewonnen van de loopgroep. Maaike is verhuisd, geblesseerd, druk, op vakantie en ook dat blijkt slecht uit te vallen voor onze hardloopgroep. Ze had nog graag afscheid willen nemen en schrijft: “door jullie heb ik leren genieten van hardlopen!!!”

 

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Beveiligingscontrole * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Categorieën

Archief

Loopgroep '03

Hogerwoerdstraat 19
2023 VA Haarlem
Tel. 023 -5275765

Bank: ABN AMRO
Iban: NL46ABNA0624195120 Vereniging Loopgroep03 Haarlem

Volg ons

Voor leden

Leden kunnen hier inloggen om de activiteiten te kunnen bekijken van andere leden en om berichten te kunnen uitwisselen.Inloggen