// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Het geluksmoment van...

Het geluksmoment van Dieuwer

Noot van de redactie: Vorig kwartaal gaf Roland het geluksmoment door aan Dieuwer. Door een spatie teveel in de URL was zijn geluksmoment helaas moeilijk te vinden (maar toch het meest geklikte item!). Daarom hier alsnog de 100% correcte link.

Diewer2

In de zaal sporten is totaal anders dan buiten. Zo heeft iedere sport zijn charme. Het bijzondere aan hardlopen is voor mij vooral het buiten zijn. Heerlijk door mijn “achtertuin” rennen. Ongeacht het jaargetijde, het brengt iedere keer weer een andere beleving met zich mee. Ik ben mij inmiddels ook erg bewust van het feit dat ik dit kan doen zonder enige beperking. Dus als ik door het bos/duin loop, geniet ik steeds van de unieke plekjes, de geuren, mijn hardloopmaatjes, de dieren die je tegenkomt en de enorme vergezichten, waarbij ik soms het idee heb dat ik in het buitenland loop. De flow waar ik dan in terecht kom. Dat is mijn geluksmoment!

Ik geef graag de pen door aan Simona.

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Beveiligingscontrole * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Categorieën

Archief

Loopgroep '03

Hogerwoerdstraat 19
2023 VA Haarlem
Tel. 023 -5275765

Bank: ABN AMRO
Iban: NL46ABNA0624195120 Vereniging Loopgroep03 Haarlem

Volg ons

Voor leden

Leden kunnen hier inloggen om de activiteiten te kunnen bekijken van andere leden en om berichten te kunnen uitwisselen.Inloggen