// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Producttest

Als je haar maar goed zit

Door kapster Suzanne

Het kan erg vervelend zijn als je lange haar tijdens het hardlopen in je gezicht komt, zeker als je er ook nog bij zweet…wat de meeste mensen wel doen toch 😉

De Invisibobble

Het is dan handig om je haar in een staart of knot te dragen, of wat helemaal leuk staat; invlechten. Tegenwoordig heb je haarvriendelijk elastiekjes zoals de invisibobble. Dit is een elastiekje dat een speciale vorm heeft waardoor de druk verdeeld wordt en er geen knik in je haar komt en je haar niet afbreekt. Ze zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar bij de drogisterij.

Is je haar niet (helemaal) lang genoeg voor een staart; dan zijn er sporthaarbandjes in vele kleuren te vinden. Deze worden ook steeds vaker door mannen gebruikt.

Sporthaarbandjes ofwel head wraps

Een cap of vizor is ook een prima oplossing voor zowel vrouwen als mannen. Die nemen ook nog eens zweet op, houden de regen uit je gezicht en de zon tegen.

Vizors

Nog een laatste tip speciaal voor de mannen doe je haar strak naar achter…of scheer je hoofd kaal. Dan heb je nergens last meer van en het is ook nog eens aerodynamisch.

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Beveiligingscontrole * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Categorieën

Archief

Loopgroep '03

Hogerwoerdstraat 19
2023 VA Haarlem
Tel. 023 -5275765

Bank: ABN AMRO
Iban: NL46ABNA0624195120 Vereniging Loopgroep03 Haarlem

Volg ons

Voor leden

Leden kunnen hier inloggen om de activiteiten te kunnen bekijken van andere leden en om berichten te kunnen uitwisselen.Inloggen