// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Lezing

Lezing Eduard de Wilde over voeding, voedingssupplementen en de beste versie van jezelf

Woensdag 14 februari geeft Eduard de Wilde een lezing tijdens de algemene ledenvergadering van Loopgroep03.

Door ervaringen en wetenschappelijke inzichten kun je bepalen welke ingrepen in je lifestyle de meest gunstige invloed hebben op je lichaam en geest. Wat de geest scherp houdt en het lichaam jong. Dit noemen we tegenwoordig biohacking.

Vormen zijn bijvoorbeeld koud douchen (versterkt het immuunsysteem) en hardlopen (houdt de geest helder). Wat betreft voeding is er ook veel winst te behalen. Een standaard westers dieet is goed genoeg om je gezond te voelen, maar biohackers vinden dat hiermee de lat te laag ligt en zoeken uit welke voedingsstoffen we missen, teveel consumeren, een negatieve impact hebben op het lichaam en/of een ander verbrandingsmechanisme aanspreken.

Eduard de Wilde is ervaringsdeskundige op het gebied van biohacking en heeft sinds een paar jaar een bedrijf dat zich specialiseert in voeding en voedingssupplementen die helpen het beste uit onszelf te halen. Hij is gecertificeerd Bulletproof Coach en helpt mensen hun mentale en fysieke prestaties te verhogen. Onder het motto: hoe je je normaal voelt is niet normaal.

Hij is van oorsprong digitaal strateeg voor grote bedrijven. Na ziekte door bijwerkingen van het anti-malaria middel Lariam in 2000 heeft zijn leven in het teken gestaan van zijn zoektocht naar genezing. Na 40 therapieën heeft hij ontdekt dat je met biohacking kan profiteren van het helend vermogen van je lichaam. Hij heeft daarmee zijn eigen gezondheid zelfs op een hoger niveau gekregen dan voor zijn ziekte.

Datum: woensdag 14 februari
Tijd: 20:00 uur
Plaats: Hartenlustschool, Vijverweg 31, 2061 GT Bloemendaal

Informatie: loopgroep2003@hotmail.com

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Beveiligingscontrole * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Categorieën

Archief

Loopgroep '03

Hogerwoerdstraat 19
2023 VA Haarlem
Tel. 023 -5275765

Bank: ABN AMRO
Iban: NL46ABNA0624195120 Vereniging Loopgroep03 Haarlem

Volg ons

Voor leden

Leden kunnen hier inloggen om de activiteiten te kunnen bekijken van andere leden en om berichten te kunnen uitwisselen.Inloggen