// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Finish

Finish

Helaas, sommige leden nemen afscheid. We zeggen vaarwel, dit keer tegen Jolien, Saeske en Rosemarie.

Bedankt. Een paar jaar geleden ben ik bij de loopgroep gekomen omdat ik een relatie had met iemand in Haarlem Noord, ik was dol op de natuurlijke omgeving aldaar en het plan was dan ook wel om uiteindelijk samen in de omgeving wat te kopen. Dus wilde ik ook wat mensen leren kennen en hoe gezellig is het niet om samen te lopen? Het is een mooie meevaller geweest dat behalve dat ik iets gezelligs vond in de loopgroep, ik ook beter ben gaan lopen. Ik heb zoveel geleerd van met name Ron over houding en de techniek van het lopen, maar ook Arno, Sjaak en Sander verdienen daar credits voor, waardoor ik na al een jaar loopgroep de dam-tot-damploop een kwartier sneller liep. Ik heb genoten van de gezelligheid, de lol, maar ook de steun. Ik kijk op veel blije momenten terug. Ik heb me altijd zo welkom gevoeld!

In het voorjaar van 2018 eindigde mijn relatie. Na een periode van ‘aanpassen’ heb ik geprobeerd de loopgroep weer op te pakken door te pendelen tussen Zaandam en Bloemendaal/Overveen. In de winter bleek dit ’s avonds meermaals niet haalbaar door files (vanuit Amsterdam – werk naar Haarlem) en in het weekend blijkt 9:00 toch wat te vroeg vanuit Zaandam. De afgelopen 2 maanden heb ik daarnaast ook nog gekampt met de ziekte van pfeiffer wat het hardlopen ook niet niet ten goede is gekomen. Ik ben langzaam weer begonnen met hardlopen na de pfeiffer (maar merk dat ik dat toch liever even alleen oppak) en heb ik ook een nieuwe vriend.

Ik wil iedereen bij de loopgroep wel enorm bedanken. De trainers voor de tips en iedereen voor de gezelligheid. Groetjes en tot ziens, Saeske.

Voor de liefde. Ik had gedacht dat er niets tussen mij en de loopgroep zou kunnen komen, maar de liefde heeft een andere wending aan mijn leventje gegeven! Ik ga verhuizen naar Schiedam en vanuit daar gaan we op zoek naar een fijn en mooi klushuis ergens tussen Leiden en Delft. De loopgroep heeft mij veel plezier en uitdaging gegeven. Ik ga jullie zeker missen. Wie weet tot ziens. Veel loopplezier met elkaar. Groetjes Rosemarie

Alkmaar. Ik heb sinds november een nieuwe baan in Alkmaar. Omdat mijn vriend ook werkt in Alkmaar en woont in Heiloo (waar ik ben opgegroeid) was de keuze snel gemaakt om weer die kant op te gaan en samen te gaan wonen! Nu kan ik lekker op de fiets naar het werk. De afgelopen 2,5 jaar heb ik met heel veel plezier getraind bij 03 en ik vind het oprecht heel jammer om afscheid te nemen! Dinsdagavond was vaste prik en dat ga ik ook zeker missen. Ik zie jullie vast nog wel eens bij een loopwedstrijdje en anders zijn jullie bij de halve van Egmond altijd welkom voor een bakkie koffie. Groeten, Jolien

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Beveiligingscontrole * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Categorieën

Archief

Loopgroep '03

Hogerwoerdstraat 19
2023 VA Haarlem
Tel. 023 -5275765

Bank: ABN AMRO
Iban: NL46ABNA0624195120 Vereniging Loopgroep03 Haarlem

Volg ons

Voor leden

Leden kunnen hier inloggen om de activiteiten te kunnen bekijken van andere leden en om berichten te kunnen uitwisselen.Inloggen