// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Van de voorzitter

Van de voorzitter

Beauty (links) and the beast

Na een mooie lange zomer, met heel veel foto’s van voeten en voetafdrukken, zijn we weer in de wat donkere dagen beland. Is dat erg? Nee hoor, vind ik niet. Het lopen in de straten en lanen van het mooie Bloemendaal kan ook heel veel uitdaging geven. Sterker nog: ik vind de variatie groter dan in de (ook heel mooie) duinen!

Veel mooie rondjes, ’t Kopje, het halve Maantje, trappen, lange rechte wegen, bochtige weggetjes. Van alles wat dus. En gelukkig hebben we op de ochtendtrainingen de duinen nog.

Over die foto’s van voeten nog even: wat een verscheidenheid aan vakantiebestemmingen hebben we kunnen zien! Van Drenthe tot aan Vietnam, van Finland tot aan Spanje enz. En overal die SOScoin! Mooi om te zien!

Ook een leuk aspect van de herfst en de winter zijn de crossjes. Loopgroep03 is sinds twee jaar verbonden aan het RunX crosscircuit. Acht mooie crossjes in de nabije omgeving. Crossen is heel goed voor je techniek en de kleinschaligheid van de crossjes geeft altijd een boel gezelligheid. Bovendien is het nog maar een kleine stap naar het trailen! Op 1 maart 2020 zijn we de gastheer van onze eigen cross aan de mooie Nel. Voor het verder crossprogramma kun je kijken op https://runx.nl/runx-haarlem-cross-circuit-2019-20/

Er staan natuurlijk nog veel meer mooie loopjes op het programma. Check de agenda in deze nieuwsbrief.

Tom

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

Beveiligingscontrole * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Categorieën

Archief

Loopgroep '03

Hogerwoerdstraat 19
2023 VA Haarlem
Tel. 023 -5275765

Bank: ABN AMRO
Iban: NL46ABNA0624195120 Vereniging Loopgroep03 Haarlem

Volg ons

Voor leden

Leden kunnen hier inloggen om de activiteiten te kunnen bekijken van andere leden en om berichten te kunnen uitwisselen.Inloggen