// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Van de voorzitter

Van de voorzitter

Na een mooie lange zomer, met heel veel foto’s van voeten en voetafdrukken, zijn we weer in de wat donkere dagen beland. Is dat erg? Nee hoor, vind ik niet. Het lopen in de straten en lanen van het mooie Bloemendaal kan ook heel veel uitdaging geven. Sterker nog: ik vind de variatie groter dan […]


Lees meer...
// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Longread

Landen: hak, mid of voor?

door Trienke Tijdens de landing bij het hardlopen vangt je lichaam in een paar milliseconde een kracht van 2-3 keer je lichaamsgewicht op. Om dit even in perspectief te plaatsen: iemand van 70 kg die twee keer per week 10 km loopt moet daardoor in totaal een kracht van 2,5 miljoen kg opvangen! Die kracht […]


Lees meer...
// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Van de trainer

Van de Trainer

door Astrid Landen Ik sta er weinig bij stil, maar ‘landen’ is onderdeel van mijn dagelijks leven. Van even lopen naar de garage tot hardlopen door de duinen. Mijn voeten vangen mij (bijna) elke keer weer op. Ik schrijf bijna, want mijn landingen gaan ook nog wel eens mis. Als sinds mijn tienerjaren ga ik […]


Lees meer...
// Door: Redactie Loopnieuws03 // Geplaatst in Practijktest

Durham 2020: Get on board!

door Anouk Get on board! Naar de stad van de Geordies, de fish & chips, de man van de thee en The Magpies; Newcastle upon Tyne. Mijn minicruise begon aan boord van de DFDS Seaways, waar je je geen moment verveelt. Je kunt een drankje drinken in één van de vier cafés, een filmpje pakken […]


Lees meer...

Categorieën

Archief

Loopgroep '03

Hogerwoerdstraat 19
2023 VA Haarlem
Tel. 023 -5275765

Bank: ABN AMRO
Iban: NL46ABNA0624195120 Vereniging Loopgroep03 Haarlem

Volg ons

Voor leden

Leden kunnen hier inloggen om de activiteiten te kunnen bekijken van andere leden en om berichten te kunnen uitwisselen.



Inloggen