Skip to main content
XS SM MD LG XL

update 2 Ronald

Bericht van Ronald
“Het gaat allemaal goed. Het is best een zware operatie geweest maar het ziet er goed uit. Met veel plaatmateriaal is alles weer vast geschroefd. Hij dacht eerst dat er een stuk nieuw bot in was gekomen maar het ontbrekende stuk heeft hij er weer aan gezet. Nu maar gauw herstellen want hij kijkt er erg naar uit om weer de training te doen.

Uiteindelijk is met behulp van een andere medicatie de pijn nu redelijk onder controle. De komende 6-8 weken moet absolute rust gehouden worden en vooral ook rustig aan gedaan worden. Enerzijds omdat de ingreep als zwaar gekwalificeerd moet worden anderzijds om niet het risico te lopen dat de diverse breuken opnieuw niet goed zullen helen dan wel kunnen breken. In deze situatie mag ik alleen onder begeleiding van een fysiotherapeut wat oefeningen doen om te voorkomen dat de schouder vast gaat zitten. Heb besloten me deze keer volledig aan dit advies te houden zodat ik daarna zo snel als mogelijk weer terug kan komen. Iedereen bedankt voor alle goede wensen voor 2013, met hierbij ook die van mijn kant, alsmede belangstelling voor en na de operatie. De eerste stap op de weg terug is gezet. Allemaal tot spoedig weerzien.”