Skip to main content
XS SM MD LG XL

Rembrandt rondleidingen

Het was een enorm succes! Maar liefst 70 lopers/loopsters en aanhang had zich opgegeven voor deze rondleidingen verzorgd door Michiel Kersten, de echtgenoot van onze Nadia. Vol vuur en passie vertelde hij van de schalkse blikken, verdwaasde gezichten en de bijbelse etsen en prenten van Rembrandt. Ook het verschil tussen de verschillende druktechnieken werd prachtig uitgelegd. Aan zijn zijde natuurlijk onze eigen Nadia. Het gaf een trots gevoel dat zij zo’n beetje alle Rembrandts in haar handen heeft gehad! We willen Michiel en Nadia dan ook nog eens hartelijk danken. Namens de Loopgroep hebben we een mooie atlas (Nederland van Boven…aanrader!) en wat bonnen ter vrije besteding aangeboden. En het was het waard!
Vergeet niet Michiels’pagina te liken op

www.artetcetera.nl (rechtsboven, Facebook)\