Skip to main content
XS SM MD LG XL

Nieuwe Website!

Welkom op onze geheel vernieuwde site. Een jaar geleden boden Marco en Eva zich aan om eens te kijken naar het vernieuwen van onze Loopgroep03 site. Zij hebben daar hele duidelijke ideeën in gehad. Een aantal vergaderingen en besprekingen en vele maanden later zijn we zover dat hij online kan. Dank aan Bastiaan Willem de Vries van bwebdesign.nl  voor het bouwen en meedenken.

Naast de algemene informatie op de site, zoals de statuten en reglementen, trainingstijden en locaties, evenementen, foto’s en filmpjes,  hebben  we een afgesloten gedeelte voor de leden. Hier kunnen de leden afspreken voor duurlopen, of melden wat ze te melden hebben. (wachtwoord in je mail). Op het afgesloten gedeelte ook het smoelenboek en de link naar afstandmeten.nl met een hele mooie 03 database met routes.