Skip to main content
XS SM MD LG XL

Nieuws van de Loopgroep

Hallo allemaal,

Hieronder wat info over de Loopgroep

Allereerst een hartelijk welkom voor alle nieuwkomers. We hopen dat jullie heel veel loopplezier bij ons zullen hebben.

Bekers
De kunstofbekers zijn binnen! Ze zijn erg mooi geworden. Iedereen krijgt een mooie beker en een karabijnhaak om hem eventueel ergens aan vast te maken (Tas, Jas). Natuurlijk is het de bedoeling dat je de beker altijd meeneemt naar de training zodat we geen wegwerpbekers voor de thee of koffie meer nodig hebben. De bekers zijn afwasmachine én magnetronbestendig.

Kun je niet wachten tot de volgende training, dan mag je er ook een op komen halen bij mij thuis: Hogerwoerdstraat 19 Haarlem.

Vesten
Nog iets leuks: De dochter van Jan Verkerk heeft voor Jan een prachtig vest bedrukt met het Logo van de Loopgroep :

vest2 vest1

Wil je ook zo’n mooi vest? Dan kun je die via ons bestellen. De prijs is € 35,-.
Er zijn twee uitvoeringen: Een dun vest (damesmodel) en een dikker model (dames/heren) (allen s, m, l of xl) . Ik neem volgende week maandag, dinsdag , donderdag en zaterdag wat pasmodellen mee als je eerst wilt passen. Ook dat kun je eventueel bij mij thuis doen.

Bevrijdingsvuur 5 mei
Op 4 mei gaan we weer als vertegenwoordigers van Noord-Holland en Haarlem het bevrijdingsvuur vuur ophalen vanuit Wageningen. (voor een impressie van twee jaar terug: zie hier) We gaan in estafettevorm 130 km hardlopen vanuit Wageningen (vertrek ca. 0:30) naar Haarlem om in de middag het vuur aan te bieden op het hoofdpodium van Bevrijdingspop op maandag 5 mei. (ca 15:00 uur) Let op: 5 mei is geen officiële vrije dag.
We hebben nog maar een paar plekjes over, dus als je mee wil geef even een mailtje. Hou er rekening mee dat het vertrek rond 7 uur ’s avonds is vanaf de Haarlemmerhout en dat je pas zo’n 24 uur later weer thuis bent……. Slapen? Ja dan pas…..
Voorafgaand aan deze loop is er op vrijdagavond 4 april de Run for Freedom in Haarlem. Een kort loopje van 5 km langs een aantal plekken in Haarlem die iets met de vrijheid te maken hebben. We zullen daar ook gepresenteerd worden als officiële “vuurlopers’ . Zou mooi zijn als er een aantal 03-ers meedoen. Meer info volgt.

Dopperloop

Van Inge kregen we het volgende bericht:

Dopper organiseert sponsorloop voor kinderen in Nepal

Gepubliceerd op: 11/01/2014

Het Haarlemse Dopper (ja, van die flesjes) organiseert op zaterdag 22 maart een sponsorloop om geld op te halen voor de plaatsing van watertappunten in Nepal.

Daarmee moeten het leven voor kinderen in het bergachtige land in Azië gezonder en makkelijker worden. De fabrikant van hippe waterflesjes heeft een route uitgestippeld die door de Kennemerduinen bij Bloemendaal loopt. Deelnemers kunnen een afstand van 5 of 10 kilometer lopen en zich per kilometer laten sponsoren. De organisatie vraagt minimaal 10 euro aan sponsorgeld per gelopen kilometer.
Inschrijven kost 15 euro en kan vanaf eind januari op de website www.dopper.com. Voorinschrijven kan door een mail te sturen naar run@dopper.org.

De Loopgroep sponsort in ieder geval Inge!

Scheveningen Zandvoort Estafette

Er zijn nu twee Loopgroepteams. Een van de teams kan nog wel iemand gebruiken op deze prachtige korte estafette op zondag 16 maart 2014. Geef snel door.

http://www.scheveningenzandvoort.nl/

En dan nog wat aandachtspuntjes:

•Blijf er tijdens de trainingen op letten dat we samen oversteken. Even wachten dus bij de oversteekplekken.
•Haal elkaar zoveel mogelijk op als er wat langere stukken gedaan worden. Dat is prettiger voor degenen die achteraan lopen.
•Parkeren bij de Tetterodehal liefst zoveel mogelijk naar achteren, dus niet op de eerste twee rijen.

Groet, namens het bestuur,

Tom