Skip to main content
XS SM MD LG XL

Loopgroep03 haalt het bevrijdingsvuur uit Wageningen

Op zondag 4 mei gaan, na de dodenherdenking, 16 lopers en loopsters van Loopgroep03 naar Wageningen. Bij Hotel de Wereld is een enorme officiële herdenking van de capitulaties, gevolgd oor het ontsteken van het bevrijdingsvuur. Daarna gaan ongeveer 70 groepen lopers naar alle delen van het land om het vuur door te geven. Wij mogen als een van de eerste 12 groepen, als vertegenwoordiger van Haarlem, en Noord Holland

We zullen de 130 kilometer in estafettevorm gaan afleggen. Twee busjes en twee fietsers zullen ons begeleiden.

Om 14:30 komen we het hoofdpodium van Bevrijdingspop in de Hout op, om het vuur te ontsteken.

Kom kijken en juich ons toe!

Hier een impressie van de vorige keer dat we het vuur opgehaald hebben: