Skip to main content
XS SM MD LG XL

Fietsgroep13

fietsgroep-13

Fietsgroep13 is de fietsgroep van de loopgroep, gestart in 2013. Nadia en Karin.pr organiseren het samen met andere (ex-) lopers. ‘Iedereen is welkom. Het is een goede manier om te herstellen en weer op kracht komen na een blessure
.

Het doel is om minimaal 50 km te fietsen met opbouw naar wens van de groep. Je hebt een racefiets of vergelijkbaar nodig en de gemiddelde snelheid is ongeveer 26 km/h (met opbouw naar wens van de groep). Het seizoen begint meestal in april/mei en er wordt gefietst op zaterdag- en/of zondagochtend op een vast tijdstip (via afspreken.nl). Vorig jaar was het 9.00 uur bij de Kennemersporthal. Dit jaar gaan wij weer kijken of dit bevalt; misschien voegen wij een avond toe, bijvoorbeeld woensdagavond. Binnenkort gaan we weer van start. Interesse? Stuur een mail naar Nadia.