Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van Tom

DSC_9217

 

Een nieuwe nieuwsbrief. Ooit hadden we er een, ruim tien jaar geleden. Daarna hadden we een gastenboek waarin heel veel berichten werden gedeeld. Er waren leuke berichten, serieuze berichten en onzin…

Maar het gastenboek leefde wel! Ik heb verhalen gehoord van leden die wel drie keer per dag even gingen checken wat er op het gastenboek geplaatst werd. En toen hield dat op. We kregen Whatsapp… De berichten op het gastenboek namen af, er werd alleen gecommuniceerd via besloten whatsapp groepen. Of via Facebook, waar niet iedereen op wil zitten. En het werd gemist, dat gastenboek.En nu is de nieuwsbrief weer terug. Ik ben heel erg blij met dit initiatief van Maarten, Marco, Igor en Marjoleine. Nu kunnen we eindelijk weer aan iedereen melden dat we binnenkort weer gaan lopen voor het goede doel met de estafette van Den Helder naar Maastricht, of dat er getraild wordt in België, dat er weer hele leuke loopjes aan komen in de regio (Letterenloop, Grachtenloop, Zorg en Zekerheidloop) of dat we gaan supporteren bij de kanjers van de Rotterdam Marathon.

Nieuwsbrief ideaal voor nieuws

We kunnen in de nieuwsbrief bijvoorbeeld melden dat we een nieuwe penningmeester hebben (Duncan), of dat er weer een aantal nieuwe leden de Basic life Support training bij Laurens hebben gevolgd, of wie er als nieuw lid bijgekomen zijn. De nieuwsbrief is een prima medium voor nieuwtjes en ik hoop dan ook dat deze eerste versie met heel veel enthousiasme en plezier gelezen en ontvangen wordt door iedereen!