Skip to main content
XS SM MD LG XL

Regelen en Ritselen

Al die 120 lopers vormen een netwerk waar je u tegen zegt! Deze rubriek verbindt vraag en aanbod en geeft zicht op de verborgen talenten onder de lopers. Voor de zomereditie van de nieuwsbrief suggesties voor prachtige vakantiehuizen van onze lopers, of zoek je nog een cultureel uitje, of lees je liever een licht erotisch boek? Lees dan verder!


 

vakantiewoning_bij_de_harz_(bergen)_-1-2181
Vakantie woning in de Harz
Ferdinand heeft, tussen het hardlopen bij Loopgroep03 door, in de loop der jaren ook een (vakantie)huis opgeknapt, wat hij nu verhuurt. Het huis staat in Thale aan de rand van de Harz (Noord Duitsland). Omschrijving: Een rustig gelegen rustieke woning met eigen tuin en terras voor 1-4 personen (begane grond) of 1-8 personen (begane grond en eerste verdieping met tweede badkamer) aan de rand van de Harz. Veel bezienswaardigheden in directe omgeving (natuur, historische plaatsen Werningerode en Quedlinburg, grotten, ertsmijnen, burchten, zwembad, speeltuin, dierentuin, bergliften, klimbos, rodelbaan). Voor de trailers onder ons: De Brockenloop (de Brocken is de hoogste berg in de Harz). Onderaan de berg beginnen en wandelen of hardlopen naar de top (verschillende afstanden mogelijk), kijk hier. Douche, bubbelbad, wasmachine, vaatwasser en wifi aanwezig. Prijs: €300-500 p.w., maar Loopgroep03 leden krijgen een speciale prijs.  Uiteraard kan ik er nog veel meer over vertellen, dus als er vragen zijn hoor ik het graag: mail mij of kijk hier.


Campinggeluk door Marjoleine

Cover_def_totaal.indd

Op zoek tussen zeskamp en bingo
Fervent hotelgast Linda belandt noodgedwongen voor twee weken in de stacaravan naast Wendy, een overtuigd kampeerder. Tussen zeskamp, bingo en Tupperware-party raken hun levens steeds intenser verweven in hun vurige zoektocht naar campinggeluk. Niet in de laatste plaats door hun gedeelde interesse: de campingdirecteur die zijn eigen reglement dreigt te overtreden.

Lees & herken jezelf in Campinggeluk
Kampeerfan of haat je de camping? 03-er Marjoleine Tel is schrijfster van de allereerste roman (fijn vakantieboek ook…) die vertelt over het échte, hartverwarmend Hollandse campingleven. Het feel-good verhaal, boordevol humor en romantiek, biedt zowel heerlijke herkenning als een inkijkje in onze campingcultuur. Enne… natuurlijk gebruikt ze alles en iedereen om zich heen in haar boeken. Dus misschien herken je jezelf?

Campinggeluk € 14,95, te koop bij Boekhandel De Vries, Boekhandel Blokker (Heemstede), op bol.com en campinggeluk.nl. Ook te koop als ebook (€ 7,99).


 

Michiel1

A night in the museum
Herinner jij je nog de rondleiding met Nadia en Michiel over de etsen van Rembrandt in Teylers Museum voor Loopgroep03? Artetcetera (Michiel Kersten, man van Nadia dus) organiseert maandelijks rondleidingen in musea. Wil je deze zomer naar een museum, een tentoonstelling of een bijzondere stadswandeling maken? Michiel leidt jouw groep of groepje graag rond. Op de website: www.artetcetera.nl staan alle activiteiten.