Skip to main content
XS SM MD LG XL

Regelen en ritselen

Als je elkaar voornamelijk in trainingspak ziet, zou je bijna vergeten dat mensen meer kunnen dan hardlopen. Niets is minder waar. Er zit veel verborgen talent in de loopgroep. Nog voor de feestdagen publiceert Eline een kookboek en bij Robin vind je jezelf opnieuw uit in een exclusieve beeldlezing.


 

STRAWBERRY HILL PANCAKES

11218238_383114155221773_8213607125379095886_o

Zoals sommigen van jullie al weten studeer ik sinds september 2014 Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Voor ik goed en wel begonnen was kregen we de opdracht onze dromen en ambities in kaart te brengen. Ik zou goede cijfers halen, een topbaan als sport-diëtist scoren, o ja en ik ging ooit nog eens een kookboek op de markt brengen. Met de nadruk op ooit, misschien later, als ik oud en volwassen terug kan blikken op mijn glansrijke carrière.

Tja, en toen kwam Uitgeverij Loopvis op mijn pad. Of ik niet aan een project wilde meewerken om daarna een kookboek speciaal voor sporters op de markt te brengen. Ach ja, laat dat oud en volwassen ook maar zitten, ik ging nog voor ik überhaupt m’n propedeuse op zak had een kookboek schrijven! En zo begonnen we met schrijven en researchen, want dit wordt niet zomaar een kookboek, dit wordt een wetenschappelijk onderbouwd kookboek!

Het boek is onderverdeeld in vier categorieën: duursport, krachtsport, team/spelsport en de ‘ik heb een dip en ik heb een tussendoortje nodig’ categorie. Al deze categorieën zijn voorzien van interessante wetenswaardigheden op het gebied van sport en voeding. Variërend van ‘waarom eten de meeste bodybuilders toch zoveel eiwitten (en is dit wel nodig?)’ tot ‘wat is hyponatriëmie en hoe zorg ik vooral dat ik het niet krijg als ik net bezig ben mijn PR op de marathon te vestigen’.

11150838_832475610135530_836281391421523193_n

Daarnaast is het natuurlijk een kookboek dus het bevat vooral de meest heerlijke recepten om je eigen gezonde tussendoortjes te creëren die je ook nog eens gemakkelijk mee kunt nemen tijdens je sportactiviteit. Allemaal in de juiste samenstelling, speciaal afgestemd op het soort sport dat je beoefent en of je het voor, tijdens of na je training wilt gebruiken. Ook voor hardlopers zijn er meerdere overheerlijke en originele recepten opgenomen.

Wat dacht je van de ‘Strawberry hill pancakes’ speciaal gemaakt om een paar uur voor de wedstrijd of training je koolhydraten optimaal aan te vullen. Of het ‘rode bieten/cornflakes’ duurloop reepje waardoor je met gemak weer een uurtje door kunt lopen. Nieuwsgierig geworden? In december ligt het kookboek in de winkel; exclusieve recepten kan je nu al vinden op onze Facebook pagina.  En ook op onze eigen Sportables website.


VIND JEZELF OPNIEUW UIT MET ROBIN

– hou je van film? (wie niet, eigenlijk?)
– ben je nieuwsgierig om eens op een andere manier te leren, naar jezelf in je loopbaan te kijken, of je privé-leven?

Als senior trainer voor wat de ‘zachte kant in een organisatie wordt genoemd’ heb ik een dienst die ik met enthousiasme wil delen. Het heet ‘beeldlezing’. Het gaat over inzicht creëren in complexe situaties aan de hand van heel diverse filmbeelden (documentair, fictie) over bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap en functioneren binnen een team.

Interactief, leuk, ter inspiratie, voor nieuwe ideeën en inzichten en om anders naar film te kijken.

Ik wil graag een keer een beeldlezing geven voor Loopgroep 03. Heb je interesse? Geef het ajb direct door, bij genoeg animo ga ik een avond organiseren. Wil je iemand meenemen? Van harte welkom!

Wil je meer weten?
Kijk op: http://www.robinpera.nl/beeldlezing.html


EEN MOOIE WEBSITE OF NIEUWSBRIEF VAN MARCO

corneel online website

Na 8 jaar werken bij een heel leuk webbureau in Amsterdam besloot ik om helemaal voor mijzelf te beginnen. Zo gezegd zo gedaan: alle plezier, ervaring en ontwikkeling die ik in deze periode heb beleefd en opgedaan vind je terug in mijn eigen onderneming: Corneel Online.

Waarom Corneel?
Ik ben een allround websitebouwer met zowel een creatieve inslag als technische skills. Ik ben in staat om op basis van jouw wensen een goed concept te ontwikkelen, maar ook om dit vorm te geven en technisch te realiseren. Ik geloof in de kracht van de eenvoud, ongeacht de complexiteit van de materie. Het terugbrengen van ingewikkelde zaken tot de essentie.

Mijn netwerk
Ik mag dan wel allround zijn, ik werk ook graag samen met anderen. Mijn netwerk bestaat uit hele fijne mensen die verstand hebben van grafische vormgeving, drukwerk, huisstijlen, fotografie, SEO, social media en marketing.

Fotografie
Ik ben (evenals Sjaak en Igor) als fotograaf lid van Fotogroep Haarlem, waar ik verschillende disciplines binnen de fotografie beoefen. Met name de portretfotografie heeft mijn grootste belangstelling, maar ook andere soorten fotografie hebben mijn belangstelling. Mijn persoonlijke fotografie portfolio is te vinden op www.marcoverheul.nl.

Specialismen
Mijn specialismen zijn: WordPress, Drupal, Responsive webdesign, MailChimp, HTML5, CSS/SASS, PHP, Javascript (jQuery), MySQL, Web usability, MVC frameworks en fotografie.

Koffie?
Wil je meer weten? Kan je website een oppepper gebruiken? Neem contact met me op, dan nemen we het onder genot van een kop koffie door.