Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de redactie

Foto 12-09-15 10 40 13edit

Weer een nieuwe redactie neemt je mee in de wereld van Loopgroep03. Carine in de rol van eindredacteur in plaats van Imce, die in de ziekenboeg ligt (zie rubriek ‘Uit de running‘). Wil jij ook eens een nieuwsbrief samen met een groepje enthousiaste lopers in elkaar zetten, meld het ons/jezelf: nieuwsbrief@loopgroep03.nl.

Of je nou in de zomer was thuisgebleven of er op uit getrokken bent, we hopen dat je lekker gelopen hebt in verre of nabije oorden. Zie bijvoorbeeld de longreads van Willemijn en Tom van hun Alpen-avonturen in deze nieuwsbrief.

De zware stormen die voor de herfst bedoeld waren hebben we al gehad. En nu is er weer binnengym, ook leuk, in het onbestuurbare Bloemendaal.

De loopgroep breidt maar uit, nu al 140 leden. De rubriek ‘Regelen en ritselen’ krijgt steeds meer bereik: kom dus maar op met je boek (zie verderop: Eline), je woonruimte, je oppaskind. nieuwsbrief@loopgroep03.nl.

Ook in deze editie stellen nieuwe lopers zich voor: het aantal stelletjes (nu al 16% van de loopgroep) neemt gestaag toe. Het aantal binnen de loopgroep gevormde duurzame paren is daarentegen zeer mager, zo niet nul. Opmerkelijk, met zo veel sportieve vrijgezellen! Toch maakt het lopen alleen ons al heel gelukkig, lees de nieuwe rubriek: ‘Het geluksmoment van…‘ Wat is jouw geluksmoment? We nemen voorlopig afscheid van Vera en krijgen levenstekens van leden die uit de running zijn / geweest.

Veel leesplezier! Redactie Loopnieuws03.