Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de Voorzitter

DHM - 160

Dat was een mooie zomer met veel sportieve hoogtepuntjes van 03 lopers en loopsters. Willemijn J. en Tom E. maken erg veel indruk met hun schitterende en vooral lange trails. Sander loopt een prachtig PR [en CR, red.] op de Reykjavik Marathon (15e overall!) en Eline loopt gewoon drie dagen achter elkaar een trail in België! Maar net zo leuk zijn de goede opkomsten tijdens de trainingen, met dank aan het prachtige zomerrooster van Sjaak. Ook dank aan Laurens, die zo langzamerhand ongemerkt is toegevoegd aan de trainersstaf.

We hebben een gezonde organisatie, dat is wel duidelijk. Dat merken we ook aan de grote belangstelling van nieuwe lopers en loopsters! We zitten nu op ruim 140 leden! Welkom aan alle nieuwe leden. Ook jullie krijgen zo’n prachtig nieuw singletje en shirt van de loopgroep, en een beker natuurlijk. (Voor iedereen: nog geen singletje, shirt en/of beker? Stuur even een mailtje).

In de winterperiode gaat Raymond weer de zaterdagtrainingen voor niveau drie verzorgen. Ron blijft de trainingen op dinsdag doen. Daarnaast beginnen binnenkort weer de (herhalings)trainingen voor de Basic Life Support (EHBO). Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de mail. Er zijn voor leden geen kosten aan verbonden.

Wat staat ons verder te wachten de komende maanden? Op 11 oktober de mooie Rondom Haarlem Estafette, met (hopen we) minimaal vier teams van 03. Een week later de marathon Amsterdam. In november begint het crosscircuit weer. Leuke, kleinschalige wedstrijdjes op zondagmorgen in de regio door bossen, strand, weiland enzovoorts. In november ook een mooie trail in Schoorl, met veel 03-ers op verschillende afstanden en natuurlijk de Zevenheulenloop in Nijmegen.

Sinds vorige week maandag (28 september) zijn de avondtrainingen weer vanaf het Kennemer Sportcenter, naast de ijsbaan. De donderdag- en zaterdagochtend blijven bij de parkeerplaats van de Tetterodehal.

Succes met de trainingen en eventuele andere uitdagingen op loopgebied!
Tom