Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de redactie

WINTERDIP

DSC_4881

De winter komt eraan! Sneeuwijzers, haarbandjes, thermo ondergoed, trek alles uit de kast. Iedereen denkt bij lopen in de winter al snel aan kou en gladheid. Geen excuus, want onze trainers, met hun jarenlange ervaring, weten goed waar ze naartoe moeten bij deze omstandigheden. En dat je extra goed moet opwarmen, om blessures te voorkomen… zodat je meestal snel al weer spijt hebt van dat extra kledinglaagje. Te koud, te warm, en zo is ook de winterdip een vaak gehoorde reden waarom het lopen niet zo lekker gaat.

Wij helpen je met je goede voornemens! Voorkom overbelasting, sms eerst even met Jaap. En ga werken aan je aerobe loopconditie. Lees het mooie verslag van Maarten over zijn marathon op hartslag. En als je liever je looptechniek traint, lees dan de tips van Sander, die ons een voorbeeld van het hoogste niveau laat zien. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kan je altijd ook nog je lever gaan trainen….

Verder in de nieuwsbrief de vaste rubrieken. Tom blikt terug dit keer, we hebben weer nieuwe starters, uitvallers, snippets, regelen en ritselen, kwartaal in beeld en het geluksmoment.

En dan, als je al deze artikelen gelezen hebt, word het tijd om de voornemens in daden om te zetten. Er is maar één ding dat echt helpt tegen de winterdip, en dat is van die bank af, en met de neus naar voren de duinen in!