Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de voorzitter

En dat was dus weer een jaar! Als voorzitter wordt je dan geacht een kleine beschouwing te geven van wat er zich allemaal heeft afgespeeld in het afgelopen jaar. Binnen de Loopgroep dan hè, laten we het wel redelijk houden. Ok, komt ie dan:

Foto 27-12-15 17 06 53

Een van de hoogtepunten vond ik zelf, de grote 03-deelname aan de Beeckesteijncross in het begin van het jaar. Het bos kleurde aardig rood en we hebben wel een mooie indruk achtergelaten.

En dan hebben we nog de marathonvuurdoop van de meiden van 03! Met een mooie supportersclub hebben we ze naar de finish geholpen. Knappe prestatie van alle lopers en loopsters die mee hebben gedaan. Volgens mij smaakte het naar meer. Zelf heb ik het afgelopen jaar gesupporterd. Vlak dat niet uit, is ook een topprestatie, ik was bekaf.

De vijfde maal dat we mee hebben gedaan aan de Den Helder-Maastrichtloop komt ook wel hoog op het lijstje te staan. Een prachtige prestatie met een hele frisse duik in de Maas na afloop. De organisator van het evenement vertrouwde ons ook toe dat de edities met Loopgroep03 erbij toch altijd de leukste waren. Zo die kunnen we in onze zak steken.

Ook mooi: het prachtige zomerschema van onze trainers en trainsters: Elke training ging door in het afgelopen zomerseizoen. Sjaak heeft wat moeten puzzelen maar dat is hem toevertrouwd!. Hulde.

En dan hebben we de trailers. Het gaat steeds langer, zwaarder, extremer en verder. Het levert wel prachtige verhalen en foto’s op. Trailen kan echter ook op kortere afstanden en dichterbij huis. We zijn met een flinke groep in België geweest en met een nog iets grotere groep in Vaals. Onze trailmaster Tom E. vertelt je er graag meer over. Kom ook een keer meetrainen op de volgende trailfriday (avond).

En dan nog zo’n hoogtepuntje. De prachtige nieuwsbrief die nu al voor de vierde keer in je mailbox ligt. Ik merk dat de leden er naar uit beginnen te kijken. Leuk idee ook om met wisselende redacties te werken.

Er is natuurlijk nog veel meer gebeurd het afgelopen jaar. We zijn alive and kicking en dat wordt wel bewezen door de grote belangstelling in onze loopgroep. Het afgelopen jaar zijn er (netto) ruim twintig nieuwe lopers bijgekomen. Daarom hebben we Saskia toegevoegd aan ons trainersteam. En dat maakt ons, nu met zekerheid, de grootste loopgroep in de omgeving.

Het komend jaar gaat vast ook weer heel mooi worden.
Ik wens iedereen een sportief, blessurevrij , gezond 2016 toe!

Tom