Skip to main content
XS SM MD LG XL

Het geluksmoment van Roland

Alweer een tijd geleden ben ik begonnen met hardlopen omdat ik mezelf één keer in de week wilde ontspannen door fysieke inspanning in de buitenlucht. Voor mij is dit hét moment geworden om alle drukte en beslommeringen van de week los te laten. Door te gaan hardlopen, te genieten van het buiten zijn en de gezelligheid en motivatie van de sporters om mij heen. Het is mij opgevallen dat ik tijdens het hardlopen op plekken kwam in onze mooie natuur waar ik voor die tijd niet kwam. Tijdens het hardlopen heb ik het gevoel dat ik veel intenser kan genieten van de seizoenen en schoonheid van de natuur in mijn omgeving. Toen mij gevraagd werd om mijn hardloop geluksmoment te delen, had ik daar dan ook gelijk een beeld bij.

RolandCrop

Voor mij is dat het moment dat ik, nadat ik eerst door de Amsterdamse Waterleiding Duinen heb gelopen, mijzelf door het mulle zand op het laatste duin voor de kust naar boven zwoeg, om vervolgens op de top het verlaten strand te zien, de zilte lucht te ruiken en de zee te horen. Op dat moment overvalt mij een moment van geluk.

Graag draag ik het stokje over aan Dieuwer.