Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de voorzitter

Tom
Beeckesteijncross 2016

Terugkijkend hebben we een nuttige ledenvergadering achter de rug, met een duidelijke presentatie van een sportarts, goede adviezen van de kascommissie, veel vragen van de leden en de mededeling dat het eindelijk gelukt is een incassocontract af te spreken met de bank. Dat zal een boel werk gaan schelen voor Else en Duncan. Intussen zijn er ook al weer wat mooie evenementjes geweest! De cross in Beeckesteijn was weer aardig rood gekleurd met een stuk of 20 03-leden. We zijn met maar liefst 25 m/v naar de teamtrail in La Roche in de Ardennen geweest. Was een erg leuk weekend (twee nachtjes) en een pittige maar hele mooie trail!

Nu het weer lente is trainen we weer ‘buiten’, zoals we dat zo mooi noemen. Heerlijk de duinen in. Dat zal onze nieuwe lopers en loopsters ook wel gaan bevallen! Geen hesjes meer maar lekker over de bos- en duinpaden rennen.

Wat staat ons verder te wachten de komende maanden? Voor een aantal lopers en loopsters gaat het spannend worden op zondag 10 april: de Rotterdam marathon komt er aan! Ik wens jullie veel succes en vooral plezier! Er komen diverse trails aan (zie voor Trailagenda) en de gebruikelijke loopjes zijn weer in aantocht: Grachtenloop, Letterenloop, Pim Mulierloop enzovoorts. Uiteraard ook de Halve van Haarlem in september. Een halve marathon of de 10 kilometer. Sander is aan het inventariseren wie er mee wil gaan doen, om ons gezamenlijk voor te bereiden op deze thuiswedstrijd. En houd 10 juli ook vast gereserveerd! Of het uitje een BBQ gaat worden of een brunch is nog niet zeker, dus daar hoor je binnenkort meer over.

Verder de komende maanden veel plezier in de duinen!

Tom