Skip to main content
XS SM MD LG XL

Het geluksmoment van Dieuwer

Noot van de redactie: Vorig kwartaal gaf Roland het geluksmoment door aan Dieuwer. Door een spatie teveel in de URL was zijn geluksmoment helaas moeilijk te vinden (maar toch het meest geklikte item!). Daarom hier alsnog de 100% correcte link.

Diewer2

In de zaal sporten is totaal anders dan buiten. Zo heeft iedere sport zijn charme. Het bijzondere aan hardlopen is voor mij vooral het buiten zijn. Heerlijk door mijn “achtertuin” rennen. Ongeacht het jaargetijde, het brengt iedere keer weer een andere beleving met zich mee. Ik ben mij inmiddels ook erg bewust van het feit dat ik dit kan doen zonder enige beperking. Dus als ik door het bos/duin loop, geniet ik steeds van de unieke plekjes, de geuren, mijn hardloopmaatjes, de dieren die je tegenkomt en de enorme vergezichten, waarbij ik soms het idee heb dat ik in het buitenland loop. De flow waar ik dan in terecht kom. Dat is mijn geluksmoment!

Ik geef graag de pen door aan Simona.