Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de voorzitter

Foto 15-06-16 21 06 50

Ik vraag me wel eens af hoe het komt dat de tijd zo snel gaat. Ik geloof dat ik het antwoord heb. We doen zoveel met zijn allen! Tineke kwam pas tot de conclusie dat er wel eens weken achter elkaar zijn dat we elke dag wel iets met de Loopgroep hebben, of in ieder geval iets dat met de Loopgroep te maken heeft. Ga maar na: het afgelopen kwartaal hebben we met een flinke groep getraild in Vaals, inclusief kampeerplezier. Was erg gezellig. Verder de Letterenloop, met maar liefst tweeënveertig 03’ers die Bloemendaal mooi rood kleurden. Ik hoorde een bevriende loper “van een andere loopgroep” (ja, die zijn er ook…) verzuchten dat hij “steeds maar weer ingehaald werd door een ander Loopgroep03 shirtje…”

We hadden de druk bezochte VIAD test, inclusief een “proefavond” op de maandag ervoor, waarin een boel lopers hun anaerobe drempel aan het meten waren. De Grachtenloop, met wederom veel rode shirtjes en een heerlijke grachtenvaartocht met Durk Jan na afloop. Een schitterende fietsestafette voor de stichting Stofwisselkracht en tussendoor hebben we ook de professionele basic-life support trainingen van Laurens. Om alles af te maken af en toe ook nog eens een (dans) feestje met een jarige, jubilerende of trouwende 03’er. En dit alles naast de reguliere trainingen die heel goed bezocht worden! Maarten en Durk Jan hebben bewezen dat je een week lang elke dag bij Loopgroep03 kunt lopen! Gek hè, dat de tijd zo snel gaat……

De zomer komt er aan en we gaan gewoon door! Het streven is alle trainingen door te laten gaan, met de opmerking dat het af en toe voor zal komen dat er twee i.p.v. drie groepen zijn of één groep i.p.v. twee. In de komende twee maanden zullen Gaby, Marcel, Susanne en Ivo af en toe ook een training verzorgen.

Heb een fijne zomer en vergeet je loopschoenen niet, waar je ook heen gaat!

Tom