Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de voorzitter

Wat een zomer! In alle opzichten. Het weer was uiteindelijk prachtig, we hebben lekker kunnen zwemmen na de trainingen. Alle trainingen gingen door in de vakantieperiode, dankzij de inzet van ons enthousiaste trainersteam, aangevuld met gelegenheidstrainers Marcel en Ivo. Hulde. Ook Herman is begonnen met het geven van trainingen. We zijn op volle oorlogssterkte! Dat moet ook wel want we blijven maar nieuwe lopers en loopsters aantrekken. We zijn een gewilde loopgroep, dat is duidelijk.

Processed with Snapseed.
Haarlems Dagblad, 26-9-2016 met Eline, Carine en Christine.

Dat bleek ook maar weer tijdens de recente Halve van Haarlem. Maar liefst 60(!) 03’ers liepen een van de drie afstanden. En of dat opgevallen is. Zelfs het Haarlems Dagblad heeft een foto op de voorpagina van het sportgedeelte geplaatst. En wie niet liep en in de gelegenheid was om te kijken, heeft flink staan aanmoedigen. Ik weet als geen ander hoeveel plezier je als loper daar van hebt.

Inmiddels lopen we weer op straat in de avonden. Oké, het zijn geen duinen maar het is ook heerlijk trainen in de straten en lanen van Bloemendaal en Overveen. Omdat het winterseizoen weer is begonnen, komen ook de crossjes in beeld. De eerste cross is in Spaarndam op 6 november. 5,6 kilometer voor de dames en 8,4 voor de heren. Dames mogen ook de 8,4 lopen trouwens. Nooit gecrossed? Aanrader! Vraag maar aan de trainer/ster.

Vlak voor de cross hebben we natuurlijk het mooie ’03 feest op 29 oktober in de Stayokay. Lekker dansen op goede muziek! Ik heb er zin in. Laat de winter maar komen!