Skip to main content
XS SM MD LG XL

TrailFlash Kwartaal 1 2017

door Tom E

Het kwartaal waarin …

Tom E en Willemijn naar de besneeuwde Ardennen afreisden om zich voor te bereiden op de Legends Trail.

Florien, Richard en Susanne, gebaseerd op de resultaten van de Trail du Barrage, hun opwachting maakten in de ranglijsten van de ITRA (International Trail Running Association). Wil je weten hoe jij ervoor staat op deze ranglijst kijk dan op de Loopgroep03 Trailpagina.

Tom E een mooie 2e plek behaalde in de Pierewaaitrail in onze eigen nachtelijke en winterse Kennemerduinen. Ook Babette, Florien en Susanne waren hier van de partij.

Mark er op de Trail by the Sea Marathon op z’n Marks in ging, daarna over moest op ‘uitloopmodus’ maar uiteindelijk toch ruim onder de vier uur wist te finishen (03:59:28).

Tom E en Willemijn toetraden tot het selecte gezelschap van ‘Legends’: de eretitel voor degenen die erin slagen de Legends Trail van 250 km en ruim 7000 hoogtemeters in de Ardennen uit te lopen. Voor een impressie in 5 episodes kijk hier.

Mark en Marnix de eerste Ultratrail aan hun trailpalmares toevoegden door de 50 kilometer lange Sallandtrail te lopen. Rene gaf op de 25km acte de présence in Nijverdal.

we ondanks diverse afvallers toch met een groep van 29 enthousiastelingen de teamtrail bij La Roche bezochten. Door partnerruil, identiteits- en afstandswisselingen kon iedereen die dat wilde in een één- tot vierpersoonsteam de trail uitlopen. Voor enkele deelnemers vormden de bijna zomerse Ardennen het decor voor hun officiële trail-ontmaagding.