Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de voorzitter

Het is lente! We mogen weer naar “buiten”. Als we dat tegen nieuwe leden zeggen, kijken ze altijd eerst wat vragend naar me, met een blik van: “we zijn toch al buiten?” Maar als ik uitleg dat de duinen nog echter buiten is begrijpen ze het. Zoals ooit één van onze leden het zo treffend wist te omschrijven: “de weidegang van Loopgroep03”. Juichend en huppelend de duinen in. Wat zullen onze nieuwe leden verrast zijn!  Van het donkere, maar toch best mooie Bloemendaal naar de mooiste duinen van Nederland!

We kijken terug op een goed bezochte ledenvergadering. Een opkomst waar veel verenigingen erg jaloers op zijn. Met een pittige lezing van Stans van der Poel en de mededeling dat we de contributie gaan verlagen naar € 45,- per kwartaal. Waar hoor je dat nu nog, prijsverlagingen?

Wat was het trouwens mooi rood in Beeckestijn, met de cross. We hebben daar echt wel indruk gemaakt met zijn allen! (bijna 60 03’ers!). Een paar weken later, tijdens de cross in Zaandam werden er nog wel grappen over gemaakt. We waren daar met zes 03’ers. “Ze moesten zeker zelf betalen”, werd er gezegd.

Er komen weer mooie activiteiten aan deze komende maanden: De Lionsloop (gratis voor 03’ers!) op Tweede Paasdag, de Den Helder Maastricht Estafette (lees je nog meer over) en een flink aantal lopers gaat de Stofwisseltour fietsen.  En vergeet de Letterenloop niet op 11 juni. Ook betaald door de Loopgroep.

We gaan er een mooie zomer van maken met zijn allen!

PS: nu ik toch je aandacht heb:

Binnen de Loopgroep zijn we al een aantal jaren bezig om de trainers en geïnteresseerde leden te trainen in Basic Life Support, o.a. reaninmatietrainingen. Die trainingen worden gegeven door Laurens, die daarvoor ook de vereiste kwalificaties heeft. Op 19 april en 10 mei geeft Laurens bij voldoende belangstelling weer zo’n trainingsavond. De avonden beginnen om ca. 19:30 en zullen tot ca. 21:45 duren. Locatie volgt later. Ieder lid van de Loopgroep mag meedoen. Heb je al eerder meegedaan, dan is het zeker handig om op herhaling te gaan.

Geef je  op via Loopgroep2003@hotmail.com en vermeld welke avond je mee wil doen. Per avond is plaats voor 6 à 7 personen. Er zijn verder geen kosten aan verbonden.