Skip to main content
XS SM MD LG XL

Als je haar maar goed zit

Door kapster Suzanne

Het kan erg vervelend zijn als je lange haar tijdens het hardlopen in je gezicht komt, zeker als je er ook nog bij zweet…wat de meeste mensen wel doen toch 😉

De Invisibobble

Het is dan handig om je haar in een staart of knot te dragen, of wat helemaal leuk staat; invlechten. Tegenwoordig heb je haarvriendelijk elastiekjes zoals de invisibobble. Dit is een elastiekje dat een speciale vorm heeft waardoor de druk verdeeld wordt en er geen knik in je haar komt en je haar niet afbreekt. Ze zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar bij de drogisterij.

Is je haar niet (helemaal) lang genoeg voor een staart; dan zijn er sporthaarbandjes in vele kleuren te vinden. Deze worden ook steeds vaker door mannen gebruikt.

Sporthaarbandjes ofwel head wraps

Een cap of vizor is ook een prima oplossing voor zowel vrouwen als mannen. Die nemen ook nog eens zweet op, houden de regen uit je gezicht en de zon tegen.

Vizors

Nog een laatste tip speciaal voor de mannen doe je haar strak naar achter…of scheer je hoofd kaal. Dan heb je nergens last meer van en het is ook nog eens aerodynamisch.