Skip to main content
XS SM MD LG XL

Kledingruilbeurs

Door Nienke

Op 9 april was het eindelijk zover. Het weer kreeg een 10 en er was heel veel kleding ingebracht. Alle reden voor mij om naar de kledingruilbeurs van de loopgroep voor het goede doel (Mappa Mundo) te gaan. De locatie was Fort Penningsveer, een super groen plekje aan een watertje.

Er waren heerlijke zelfgemaakte hapjes en drankjes en het stond buiten vol met kledingrekken. Voor een goede passpiegel was ook gezorgd en binnen kon je omkleden. Eerst ben ik maar eens gaan kijken tussen alle jurkjes (zelfs eentje met kaartje er nog aan, bedankt Lianne!) en al gauw had ik een paar kanshebbers gevonden. Uiteraard werd alles buiten geshowd en kon je genoeg commentaar krijgen. Dat varieerde tussen: “nee, doe maar weer gauw uit” tot “ja, die moet je kopen”.

Mijn stapel te passen kleding werd merkwaardig genoeg niet kleiner, er kwam steeds iets nieuws bij met de mededeling: “dit moet je echt passen!”. Na een uurtje passen vond ik het mooi geweest en deed mijn eigen jurk aan. Gelukkig werd deze ook goedgekeurd! Na wat wikken en wegen (het moest ook in mijn kast passen), ben ik uiteindelijk naar huis gegaan met 8 kledingstukken voor minder dan 25 euro.

Karin, Leonie, Saskia, Susanne en Willemijn, super bedankt voor de gezellige middag en uiteraard ook iedereen bedankt voor het inbrengen van de kleding!