Skip to main content
XS SM MD LG XL

Regelen en ritselen

Als je elkaar voornamelijk in loopkleren ziet zou je bijna vergeten dat mensen ook wel iets anders doen. Er valt veel te regelen en te ritselen binnen de loopgroep. Zelf ook wat te regelen of ritselen? Mail ons nieuwsbrief@loopgroep03.nl

Mooie kleren

Karen

Je hebt natuurlijk prachtige hardloopkleren…maar heb je een keer een gelegenheid waar je écht mooie kleren aan wil trekken? Een mooi pak of een jurk die echt niemand anders heeft? Speciaal voor jou gemaakt naar jouw wensen?

Vraag mij eens naar de mogelijkheden. Ik ben naast pianiste ook coupeuse en maak de mooiste kleren. Ik loop op donderdagochtend en zaterdag.

 

Thuiskomen in een mooi huis

Merel

Hoe mooi woon jij? Ben je blij met je huidige interieur of droom je regelmatig over een hele nieuwe look voor je woonkamer of werkplek?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan en mooie plannen maken voor een andere inrichting. Op internet is van alles te vinden. Zo bieden foto’s op Pinterest en Instagram veel inspiratie. Om van de tips in de talloze tv programma’s over wonen nog maar niet te spreken. Er is zoveel informatie te vinden, hoor ik vaak van klanten, dat ze daardoor juist niet meer weten wat te kiezen. Een retro woonstijl met grafisch behang, een rustige Scandinavische look met serene wittinten en pastelkleuren of toch liever die industriële stijl met een bakstenen muur en een stoere leren bank. Of juist een mix van stijlen?

Heb jij ook last van keuzestress als het gaat om de inrichting van je huis? Heb je genoeg ideeën maar lukt het je niet om alles zo te combineren dat het precies wordt zoals je wilt? Zou je na de hardlooptraining ook zo graag thuis willen komen om neer te ploffen op die fantastische bank die perfect past bij de kleur van de muur en zo’n mooi contrast vormt met het oude kastje van je oma. Dan is het tijd om een expert in te schakelen! Ik kan je helpen!

Nieuwsgierig wat voor interieurs ik voor anderen heb ontworpen? Kijk dan op www.havenaarinterieurs.nl