Skip to main content
XS SM MD LG XL

Het Geluksmoment van Coki

Het thema van het geluksmoment is kracht. ‘Poeh, lekkere combinatie mijn geluksmoment en kracht’, ging direct door mijn hoofd. Ik vind mezelf nou niet echt bepaald een krachtige hardloopster, maar meer een trage diesel.

Ik kan wel erg genieten van andere hardlopers die erg krachtig lopen of kracht uitstralen. Daar kan ik me wel weer geïnspireerd door voelen.

De natuur kan ook veel kracht uitstralen, waar ik enorm van geniet, met name tijdens het hardlopen. Vooral als het hardlopen fijn gaat ben ik me extra bewust van de prachtige omgeving en realiseer ik mij wat een geluk het is om hier te zijn.

Wanneer ik moe ben of om een andere reden niet helemaal fit en dan toch naar de hardlooptraining ga, voel ik me daarna veel krachtiger. Dat is ook een geluksmoment. Bizar welk effect fysieke inspanning dan teweeg kan brengen. Ik fiets dan naar huis met een krachtiger fysiek gevoel. En dat werkt natuurlijk ook mentaal door.

Ik heb ook vele geluksmomenten tijdens het hardlopen bij 03 als ik aan het kletsen ben met iemand. Ik geniet van de scherpe en humoristische opmerkingen van Judith, wijze woorden van Ebel, vriendelijkheid van Annemiek, enthousiaste aanmoedigingen van trainster Saskia en grappen van Simon.

Ik geef de pen door aan Ad.