Skip to main content
XS SM MD LG XL

Uitslagen Zomerfotocompetitie

Deze zomer is aan jullie gevraagd om een foto in te sturen voor de ’03-zomerfotowedstrijd. In totaal dongen 10 foto’s mee om de prijs: een speciaal voor onze loopgroep ontworpen medaillehanger! De jury, Sjaak, Marco V. en Igor, kozen elk een andere favoriet, maar op basis van het puntentotaal heeft gewonnen:

Onze voorzitter Tom met de onderwaterhardloper.

Op de winnende foto is te zien dat Tom ook onderwater tussen de vissen een goede afzettechniek beheerst. Er is hard gewerkt om in beeld te brengen dat het om hardlopen gaat en dat het 03-shirt herkenbaar is. En toch nog een helemaal scheve foto. Dat maakt de foto nog speelser dan ie al is qua thema. Eens afwachten of er volgend jaar weer een waterfoto wordt ingezonden…

Er waren drie foto’s qua punten goed voor een gedeelde tweede plaats:


Maarten met de foto met twee ’03 mokken gevuld met bier, op een wat gebutste auto, na een spontane trailloop in de Alpen (Maarten werd eerste Nederlander, Judith snelste vrouw), daar mag op gedronken worden. Mooie strakke compositie, de enige inzending waarbij de mokken gebruikt zijn. Mooi is ook de spiegeling van bomen en lucht in de voorruit, qua kleur goed in evenwicht.

De foto van Vanessa met zoon Gijs onder reuzenvoeten. De voeten als leidend thema, de voeten, zoals Vanessa zegt: die bij elke stap ons gewicht dragen. De foto is genomen bij een gemaal in Voorst, bij de IJssel. De foto is scheef genomen, dit werkt wat vervreemdend, alsof Gijs gaat duiken.


Frank die tijdens zijn reis naar Noord-Amerika in ’03-shirt de zonsverduistering meemaakte.

De derde plaats is de foto van Stephan, tijdens zijn vakantie aan het witste strand ter wereld: Whitehaven Beach op de Whitsunday Islands in Australië. Verder een erg saai eiland volgens Stephan, maar je ziet het al op de foto: hardlopen is er superfijn!

Mooi vakantiegevoel ook van Rob en Nienke: het shirt drogend aan de waslijn achter de tent.


En wat te denken als net je dochter Kris is geboren en je haar neerlegt op het ’03-shirt! Dat is pas clubliefde. Gefeliciteerd Niels! Volgens Niels zelf is er wel negen maanden aan deze foto gewerkt.

 

Eervolle vermeldingen ook voor Mark, tevreden afgebeeld ergens aan een meertje, na ongetwijfeld een lekker rondje hardlopen…

Astrid die met haar dochter lekker vrolijk fietst tussen de maïsvelden…

en Marcella bij een lokale hardloopwedstrijd in Italie.

Doen jullie volgend jaar weer mee? Vergeet dan niet een vakantie te boeken nabij tropisch water.