Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de Voorzitter

En dan is het weer herfst… Wat gaat de tijd snel! En wat zijn we toch een krachtige Loopgroep! Kracht is ook het thema van deze nieuwsbrief. Wat is nu onze kracht? Volgens mij ligt onze kracht in de slogan: Niet alleen, maar samen lopen wat je ook kan lezen zonder komma. Dus ook samen aanmoedigen, samen brunchen, feesten, theedrinken en carpoolen. Wat mij betreft hebben we onze spraakmakende deelname aan de Letterenloop nog overtroffen bij de Halve van Haarlem. Uiteindelijk hebben zesenzestig (!) 03’ers meegedaan en nog veel meer aangemoedigd. Ik hoorde een hardloper van een ander groep zeggen: overal zag je weer zo’n rood shirtje…

En die supporters aan de kant! We zijn een levendig stelletje geloof ik. En krachtig! De Viad test was zeer succesvol. Het weer hield zich perfect en er werden mooie resultaten neergezet. Inmiddels heeft iedereen die meegelopen heeft zijn of haar resultaat in de mail gekregen. Chapeau voor Sander en de trainers die meegeholpen hebben. Krachtig hoor!

En we hadden een heerlijke brunch op het strand met een (k)prachtige workshop Martial Arts van Marcia. Ik zal nooit de verbeten blik van een aantal (vooral) loopsters vergeten tijdens het uitdelen van meppen. Opvallend dat er veel loopsters waren die mij een krachtige mep wilde geven trouwens… 🙁 (is mooi niet gelukt).

Er gaat weer een boel gebeuren: Straks de Rondom Haarlem Estafette (waar wij een van de organisatoren van zijn) met maar liefst 38 teams waaronder vier van 03. De Zevenheuvelenloop en tegelijkertijd de marathon van Valencia met een flinke Loopgroep03 delegatie. Loopgroep03 in het buitenland. Gaan we dat vertalen of houden we het gewoon zo. Caminata03? Runninggroup03? Wandergruppe03. Nah, gewoon Loopgroep03!

Het leuke van lopen in de winter is dat we in de avonden lekker op straat rennen terwijl andere mensen “gezellig” voor de TV schijnen te moeten hangen. Op straat zijn er veel verschillende routes,  met bijvoorbeeld het Kopje van Bloemendaal, de Trap van Arno, het Halve Maantje van Sjaak, de Heuvelweg van Kim, de Donkerelaan van Ron, enzovoorts. En dan op zaterdag of donderdagmorgen lekker kijken of de duinen er nog fraai bijliggen.

Vooral in de herfst en winter geldt: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!

Ook dat is kracht!

Fijne herfst!

Tom