Skip to main content
XS SM MD LG XL

Trainingen rond de feestdagen

Even voor de duidelijkheid alle trainingsmogelijkheden rond de feestdagen op een rijtje.

Maandag 25 december (Eerste Kerstdag): ’s avonds geen training maar ’s ochends wel de 13e editie van de PPP-loop!

De Parnassia-Pier-Parnassialoop: lekker in de ochtend van de Eerste Kerstdag uitwaaien op het strand. Start om 9:00 uur vanaf het parkeerterrein van Parnassia (betaald parkeren). Afstand bepaal je zelf, maximaal 10K naar de Zuiderpier van IJmuiden en terug; koffie en wat lekkers na afloop inclusief. Iedereen welkom, wandelen mag ook. Carpoolen om 8:45 vanaf de parkeerplaats Tetterodehal, Maarten is daar in elk geval met 5 3 vrije Daciazitplaatsen. Steven is daar ook met auto.

Dit jaar wegens succes geprolongeerd (voor de liefhebber): PPP-Plus, PPP plus kerstduik in zee. Neem je zwemspullen en handdoek mee. Het zeewater is 3 graden.

Dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag): geen training.

Zaterdag 30 december: Gewoon training bij de Tetterodehal! 9:00 uur

(Op zaterdag 30 december is ook De Oliebollenloop van de IJsclub Haarlem,
Plaats: Oase, Amsterdamse waterleidingduinen. De afstanden zijn 5, 10 en 20,8 km. Inschrijven kan ter plekke vanaf 10 uur, het inschrijfgeld is €7,-. De start van de 10 en 20,8 km is om 12.00 uur, de 5 km start om 12.05. Bij de finish wacht een flesje AA-drink en een oliebol! Alle informatie vind je hier.)

Nieuwjaarsdag maandag 1 januari: Marcel wil bij voldoende belangstelling wel de avondtraining geven. Laat via de mail of via de app tijdig weten of je wilt komen trainen. Tot nu toe is er 1 reactie.

Zaterdag 6 januari 9:00 uur: De traditionele strandtraining met koffie en wat lekkers na. Strand Bloemendaal aan Zee. Carpoolen 8:45, fietspoolen 8:30 Tetterodehal.