Skip to main content
XS SM MD LG XL

Van de voorzitter

En toen was het jaar al weer voorbij. Zoals wijze voorzitters dat horen te doen, een kleine terugblik:

Het gaat goed met de Loopgroep. Heel goed zelfs. Zo goed dat op de drukbezochte ledenvergadering besloten is om de contributie te verlagen. Wijs he? Waar hoor je zoiets nog? Het aantal leden stijgt nog steeds en gelukkig worden de stijgende aantallen ook gevolgd door een stijgend aantal trainers. Zo zijn Marcel, Herman en Ivo min of meer toegevoegd aan de vaste trainersstaf en ook Frank en Gaby geven inmiddels trainingen. Goede trainers en trainsters die altijd bereid zijn voor elkaar in te vallen als dat nodig is.

We hebben mooie loopjes gehad in 2017, zoals de Beeckestijncross in januari (met een heel grote groep 03’ers), de Lionsloop in april (idem), de teamtrail in de Ardennen, de Letterenloop, de Den Helder Maastricht Estafette, de Halve van Haarlem en natuurlijk de verschillende trails (kort of lang….heel lang).

Ook de trainingen werden goed bezocht. Op zaterdag zijn er nu standaard vier groepen en vanaf januari komt er op de dinsdagen, waar nodig, ook een trainer bij. Ook dat is wijsheid.

En dan natuurlijk volgend jaar. We bestaan in april 15 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren! Om te beginnen met een paar cadeautjes aan onszelf. Zoals de loopjes waarvan de vereniging het inschrijfgeld voor haar rekening neemt: de Beeckestijncross, de Lionsloop, de Letterenloop en de Halve van Haarlem. Én natuurlijk onze eerste echte eigen officiële cross: de Mooie Nelcross op 18 februari. Ik reken op veel deelnemers van 03 maar ik hoop vooral op veel hulp van 03’ers bij de organisatie op de dag zelf. Dus als je niet wilt/kunt lopen die dag: meld je bij mij om mee te helpen.

Let op: schrijf jezelf niet in voor deze loopjes/crossjes, maar wacht op een mail van ons zodat we iedereen samen kunnen inschrijven.

Op de laatste zaterdag van mei gaan we het jubileum vieren: een hele dag sportief en vrolijk bezig zijn en afsluiten met een BBQ. Zet de datum alvast in je agenda: zaterdag 26 mei 2018.

Ik wens iedereen een wijs, sportief, gezond, blessurevrij en succesvol 2018 toe!

Tom