Skip to main content
XS SM MD LG XL

Finish

Helaas, sommige leden nemen afscheid. We zeggen vaarwel, dit keer tegen Christien.

Christien, we hebben gehoord dat je ons gaat verlaten😭 klopt dat?

Ja dat klopt, ik ga een nieuwe sportcarrière beginnen! Ik ga voortaan het hardloopwerk door vier andere benen laten doen. Voor de nieuwsbrief hierbij mijn afscheidstekstje.

Volgens ons ben je best lang lid geweest. Wanneer ben je lid geworden en waarom?

Ik ben lid geworden ergens in 2011, volgens mij, toen ik in Santpoort-Zuid kwam wonen. Ik had zin om weer lekker in de duinen te gaan hardlopen. Ik wilde graag training krijgen én leuke nieuwe mensen ontmoeten. Dat is allemaal gelukt! Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij Loopgroep03. Zo erg zelfs, dat ik Jaap en Leonie ook heb overgehaald om lid te worden.

Wat zijn je 2 mooiste herinneringen aan de loopgroep?

Ik heb vooral genoten van de zomerse duintrainingen, als je langs de Konikspaarden en Schotse hooglanders loopt, het ‘Maartenpaadje op’ en ‘Kenia’ over, en ergens in de verte een rood zonnetje zien ondergaan. Igors foto van mij met het snuffelende paard vangt dat geluksmoment heel goed (zie bijlage).

Verder heb ik hele mooie herinneringen aan de eerste jaren van mijn lidmaatschap, toen ik nog op donderdagavond met Arno meetrainde en ik de groep eigenlijk best redelijk kon bijhouden. Wat was ik toen nog fit! Dat is de jaren daarna door allerlei kwaaltjes helaas snel minder geworden.

Zien we je nog wel een keertje terug?

Dat sowieso! Zolang manlief en m’n ‘kleine’ zus bij jullie trainen blijf ik natuurlijk alle verhalen en successen volgen. En op zaterdag kom ik af en toe gezellig aanhaken voor een theetje na de training, als ik mijn hond heb uitgelaten.

Hoe gaat het met je paard?

Mijn nieuwe merrie Happy komt op 1 juni deze kant uit; daar heb ik enorm veel zin in! Mijn droom is om lekker veel door de duinen te rijden. Dat wat mijn eigen benen niet meer zo goed doen, doen die van Happy hopelijk wel. Ik zal haar snel de kneepjes van de lengteasrotatie, versnellingsloop en hoge skip bijbrengen. En ik zal zéker een goed moment uitkiezen – liefst de dinsdagavondtraining van Ron natuurlijk – om jullie allemaal voorbij te racen.

Veel groetjes,

Christien