Skip to main content
XS SM MD LG XL

Het geluksmoment van Agnes

Igor tipte mij dat het mooi zou zijn als ik aan één bijzonder moment zou kunnen memoreren. Dat kan ik wel, maar dit moment vindt dan wel in nagenoeg iedere training plaats. Het is het ‘loop-gelukshormoon’ wat mij dan overkomt. Als nuchtere Noord-Hollandse geloofde ik hier niet in, totdat ik het zelf heb kunnen ervaren en ik hier sindsdien niet meer omheen kan.

Het gebeurt echter niet zomaar, het vraagt om zeker een half uur flink zwoegen (soms gefrustreerd) en niet opgeven.
Maar met de steun van een stimulerende trainer, een goed programma, in het gezelschap van een fijne groep loopgenoten en ook nog buiten in de natuur, dan komt het!!

Na een half uur, als ik niet opgegeven heb, en dat doe ik natuurlijk niet, treedt het ‘loop-gelukshormoon’ in werking!! Toch verbaast het me nog steeds dat het er telkens weer is en ik de tweede helft een stuk lichtvoetiger kan genieten. En zelfs verkwikt de verdere dag in ga.

Zo zorgt mijn geluksmoment ervoor dat ik nu een loopverslaafde ben en dit nog lang hoop te blijven.

Ik geef de pen door aan Flossie.