Skip to main content
XS SM MD LG XL

Nieuwsbrief Januari 2020 is uit

Gelukkig Nieuwjaar! En goedemorgen!! Want het laatste luik in ons vierluik is Ontwaken… De drie andere thema’s waren Vallen, Landen en Dromen. Zie je het verband? Juist, psychodynamische neurologie! Waarmee je onmiddellijk begrijpt hoe je het nieuwe jaar moet gaan aanpakken. We leiden jullie deze keer door het ontwakingsmoment van onze nieuwe leden (Start) en Coki in haar hoedanigheid van trainer. Je ontwaakt en vraagt je af: waar moet ik trailen? Marnix heeft het antwoord. Wie waren er de afgelopen tijd uit de running en van wie moeten we helaas afscheid nemen? Veel foto’s in Het Kwartaal in Beeld. Dit en meer om de dag, de week, het kwartaal door te komen. Veel leesplezier! Maarten – Trienke (was aan het verhuizen) – Igor – Lianne. En dank aan Durk-Jan voor de mooie animatie!

Lees hem hier.