Skip to main content
XS SM MD LG XL

Mooie doelen voor 500 Cordoba (12 euro)

Voor de sponsoring hebben we concrete doelen op een rij gezet die iemand kan sponsoren voor een bedrag van 500 Cordoba (de lokale munteenheid die ongeveer gelijk staat aan ongeveer 12 euro).

  • 1 week eenvoudige maaltijden voor 1 kind
  • 2 dagen salaris voor een docent van het opvanghuis
  • 1 schooluniform (blauwe broek/rok met wit overhemd)
  • 1 schoolpakket voor een lagere schoolkind voor een schooljaar, met schriften, kleurpotloden, pennen etc.
  • Laagdrempelig microkrediet & cursus boekhouden voor de ouders van de kinderen

Hoe pak je het aan?

Je kunt dus zelf een doel kiezen dat je aanspreekt en daar sponsors voor zoeken. Bijvoorbeeld: Je kunt aan een sponsor 500 Cordoba vragen voor een schooluniform, waarvoor jij als tegenprestatie de Merenroute loopt. De vraag aan de sponsor is dan dus niet: sponsor me voor 500 Cordoba, maar ‘sponsor me en hiervoor kan Stichting Monimbó een schooluniform kopen.’

Maar je kunt bijvoorbeeld ook jezelf uitdagen om gedurende de hele periode 50x de vulkaan San Cristóbal te beklimmen. Je kunt sponsors vervolgens vragen om je hiervoor te sponsoren. Misschien dat ze je dan wel willen sponsoren voor 10 dagen salaris van een docent in plaats van 2 dagen.

Wees creatief en zoek op allerlei manieren sponsors. Heb je een goed idee voor de sponsoring die je met anderen wilt delen? Zet je idee in de Nica03Run WhatsApp-groep of mail het naar de organisatie zodat wij het kunnen delen via de website.

Sponsorformulier

Om potentiële sponsors te informeren over de Nica03Run hebben we een sponsorformulier gemaakt. Je ontvangt na je inschrijving via de mail een eigen sponsorformulier. Hierop staat een persoonlijke betaallink en QR-code zodat sponsors direct geld kunnen overmaken. Wij zien dan dit sponsorgeld van jouw sponsors komt. Het sponsorformulier kun je sturen naar familie, buren, vrienden en collega’s. Schrijf zelf in je begeleidende mail wat jouw uitdaging voor de Nica03Run is.

Betaling via persoonlijke betaallink en QR-code

Na je inschrijving ontvang je van ons een sponsorformulier met een persoonlijke betaallink en QR-code. Deze kun je gebruiken om je sponsors te laten betalen. Door je sponsors via jouw persoonlijke link of QR-code te laten betalen zien wij dat het sponsorbedrag van jou komt en ding je mee naar een plek in de top 3 van hoogste sponsoropbrengsten.

Naast het bedrag van 12 euro waarmee concrete doelen gesponsord kunnen worden, mogen sponsors natuurlijk ook altijd meer of minder doneren.

Betaling op andere manieren

Als het voor jou handiger is om je sponsors zelf een tikkie te sturen, dan is dat ook goed. Zorg vervolgens dat als je zelf het geld naar de Nica03Run overmaakt dat je dit via de persoonlijke betaallink doet. Direct overmaken naar de rekening kan ook, maar vermeld dan je voor- en achternaam en dat het om sponsorgeld gaat.

Rekening Nica03Run

Rekeningnummer: NL41 RABO 0359 5835 55
t.n.v. W.T. Jongens

Graag onder vermelding van de voor- en achternaam van de loper die het sponsorgeld heeft opgehaald en de vermelding Sponsorgeld.